Pravilnik o zasebnosti

Politika piškotkov

Piškotki so neopazne datoteke, ki so začasno shranjene na vaši napravi in omogočajo ponudniku prepoznavanje vašege naprave, ko naslednjič obiščete spletno stran, s čimer omogočamo njeno boljše delovanje in uporabo. Ponudnik uporablja piškotke le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo spletne strani. Ponudnik izjavlja, da piškotkov ne bo posredoval tretjim osebam.

Piškotke lahko z določenimi nastavitvami brišete, izključujete oziroma jih pogojno uporabljate, a posledično ne boste mogli uporabljati vseh funkcij spletišča v polni meri. Ponudnik lahko podatke, ki jih proizvajajo piškotki uporabi za ovrednotenje uporabe spletne strani, za izdelavo poročil o aktivnostih internetne strani, statistične analize podatkov ali za opravljanje nadaljnjih storitev, povezanih z uporabo spletne strani.

 

Nastavitve piškotkov

 

Odstranitev piškotkov

Piškotke lahko kadarkoli izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku.

 

Statistična obdelava podatkov

Ponudnik uporablja storitev za spletno analitiko Google Analytics, ki služi analizi obnašanja obiskovalcev spletne strani in ponudniku omogoča merjenje poslovne učinkovitosti spletne strani.

Google Analytics uporablja tako imenovane piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo v vaš računalnik in omogočajo analizo vaše uporabe spletnega mesta. Informacije o vaši uporabi tega spletnega mesta (vključno z vašim naslovom IP), ki jih pridobi piškotek, se prenesejo na strežnik družbe Google v ZDA, kjer se shranijo.

Družba Google bo te informacije uporabila za analizo vaše uporabe spletne strani, za izdelavo poročil o aktivnostih spletne strani za upravljavce spletne strani in za opravljanje drugih storitev, ki so povezane z uporabo spletne strani in uporabo interneta. Po potrebi bo družba Google tovrstne informacije posredovala tretjim osebam, in sicer v zakonsko predpisanem obsegu, oziroma, če tretje osebe tovrstne podatke obdelujejo po naročilu družbe Google. Družba Google ne bo v nobenem primeru združevala vašega naslova IP z drugimi podatki družbe Google. Namestitev piškotkov lahko onemogočite z ustrezno nastavitvijo programske opreme svojega brskalnika ali spremenite nastavitev uporabe piškotkov. Vendar v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani v polnem obsegu. Z uporabo tega spletnega mesta izjavljate, da se strinjate, da družba Google obdeluje o vas zbrane podatke na način, kot je bil predhodno opisan, in za zgoraj naveden namen.

Poljčane, 11. 5. 2021