O podjetju

Izdelava in montaža kovinskih izdelkov

V podjetju RMetal smo specializirani za izdelavo in montažo notranjih ter zunanjih ograjnih sistemov, stopnišč, nadstreškov in ostalih kovinskih izdelkov, namenjenih predvsem varnosti in funkcionalnosti stanovanjskih ter poslovnih zgradb.

 

Poudarek dajemo kakovostni izdelavi vseh vrst kovinskih izdelkov, ki zagotavljajo dolgoročno ohranitev konstrukcijske trdnosti ter estetski videz končnega izdelka. Znanje in bogate izkušnje, ki so v celoti plod večletnega razvoja, nam omogočajo, da vedno ustrežemo vašim željam, pa naj bodo še tako zahtevne. Široka paleta naših izdelkov zadovolji tudi najzahtevnejše naročnike.

 

V podjetju že vrsto let izdelujemo kovinske izdelke najvišje kakovosti, ki ustrezajo najvišjim standardom. Vsi izdelki so odporno na zunanje vplive in ne potrebujejo posebnega vzdrževanja, s čimer ohranjajo prvotni videz.Naše stranke so vsi, ki želijo novo ograjo, stopnišče, nadstrešek ali kakršenkoli drug kovinski izdelek, saj ob naštem izdelujemo tudi razne konstrukcije, dvoriščna ali vrtna vrata, zaščitne in protivlomne rešetke, razna stojala, vrtno pohištvo, opremo za žar in drugo.

Strankam ob izdelavi kovinskih izdelkov nudimo tudi storitve varjenja, obnove inox ograj, montažo kovinskih izdelkov ter konstruiranje kovinskih konstrukcij.

Vizitka

RMetal, Rene Pirš s.p.
Dravinjska cesta 74a
2319 Poljčane

Telefonska številka: +386 41 441 252
E-pošta: info@r-metal.si

Matična številka: 3695174000
ID številka za DDV: SI 24691615
TRR / IBAN: SI56 0441 1011 3435 076 (Nova KBM)

Smo podjetje z zadovoljnimi strankami, ki nas rade priporočijo svojim prijateljem in poslovnim partnerjem. Vedno prisluhnemo željam in pričakovanjem naših strank, ki ob kakovostni izdelavi zahtevajo tudi inovativnost in dovršenost oblik ter enostavne, unikatne, cenovno dostopne in trajne rešitve.

Izdelava ograj
Izdelava stopnic
Izdelava nadstreškov
Izdelava drugih kovinskih izdelkov
Montaža kovinskih izdelkov

Kje se nahajamo