Pogosta vprašanja

V podjetju RMetal vam najprej priporočamo pridobitev informativne ponudbe. Da se glede izdelka lažje odločite, vas nato obiščemo na domu, kjer vam po opravljenem ogledu svetujemo in naredimo vse potrebne izmere.

Dobavni rok panelnih in lamelnih ograj standardnih dimenzij in barv je predvidoma od štiri do šest tednov od potrditve naročila. Ograje, ograjna vrata, nadstreške in stopnice po naročilu pa dobavimo približno šest do osem tednov od potrditve naročila.

Dobavni roki naročenih kovinskih izdelkov so odvisni od modela vrat, vrste ograje ali nadstreška ter nenazadnje tudi od drugih okoliščin, na katere podjetje nima vpliva.

Vse standardne barve po RAL lestvici. Ob doplačilu so možne tudi druge barve.

Večji del ograj iz naše proizvodnje je narejenih iz aluminijastih, jeklenih, pocinkanih in prašno barvanih elementov. Tovrstni izdelki so praktično neuničljivi in dodatno vzdrževanje ni potrebno.

Naše ograje in ograjna vrata so varjena in barvana v skladu z visokimi standardi podjetja. Jamčimo vam skladnost z vsemi potrebnimi standardi in vrhunsko kakovost, ki jo nenehno izpopolnjujemo in dopolnjujemo z novimi ter atraktivnimi izdelki.

Ponudbo informativne narave lahko naročite s pomočjo kontaktnega obrazca ali pa nam pošljete elektronsko sporočilo na naš e-poštni naslov.

Prosimo, da nam sporočite čim več podatkov o želenem izdelku (npr. za ograjo tip ograje, dolžino, višino, barvo, način pritrjevanja (betoniranje, vijačenje), ali potrebujete vrata za osebni prehod, vrata za dovoz, ali je teren raven oziroma kakšni so nakloni terena, ipd.). Sporočite tudi vaše osebne podatke (ime, priimek, naslov, telefon, e-poštni naslov), da vam bomo lahko ponudbo poslali v najkrajšem možnem času.

Pravilen izbor kovinskega izdelka je ključnega pomena, saj se tovrstne izdelke kupuje praktično za vse življenja. Kovinski izdelki morajo biti zato zelo premišljeno izbrano, hkrati pa estetski in vrhunske kakovosti.

V podjetju RMetal na podlagi dolgoletnih izkušenj in poznavanja potreb ter želja kupcev, našim strankam svetujemo, da pri odločitvi ne upoštevajo le enostavnosti montaže in uporabe (brez dodatnega vzdrževanja in dolga življenjska doba), temveč tudi funkcionalnost (ujemanje s prostorom, objekti in življenjskim slogom kupca) in celovitost ponudbe (barvna usklajenost v prostoru, kovinski izdelki po meri).

Da lahko sprejmete dobro odločitev o kovinskem izdelku, vam zagotavljamo tudi dodatne storitve, kot so ogledi, svetovanje, načrtovanje in montaža.