O nas

Podjetje RMetal je specializirano za izdelavo in montažo notranjih ter zunanjih ograjnih sistemov, stopnišč, nadstreškov in ostalih kovinskih izdelkov, namenjenih predvsem varnosti in funkcionalnosti stanovanjskih ter poslovnih zgradb.

Poudarek dajemo kakovostni izdelavi kovinskih izdelkov, ki dolgoročno zagotavljajo ohranitev konstrukcijske trdnosti in estetski videz končnega izdelka.

RMetal je podjetje z zadovoljnimi strankami, ki nas rade priporočijo svojim prijateljem in poslovnim partnerjem. Prisluhnemo željam in pričakovanjem naših strank, ki poleg kakovosti in designa zahtevajo tudi inovativnost in dovršenost oblik ter enostavne, unikatne, cenovno dostopne in trajne rešitve. Znanje in bogate izkušnje, ki so v celoti plod lastnega znanja in razvoja, nam omogočajo, da vedno ustrežemo vašim željam, pa naj bodo še tako zahtevne. Široka paleta naših izdelkov zadovolji tudi najzahtevnejše naročnike.

Izbirate lahko med ograjami, stopnišči, nadstreški in ostalimi kovinskimi izdelki (postelje, stoli, vrtno pohištvo, oprema za žar, različne konstrukcije, dvoriščna vrata, vrtna vrata, zaščitne oziroma protivlomne rešetke za okna in vrata, stojala za kolesa in rože …).

Z rešitvami po meri, natančnostjo pri izdelavi in zanesljivostjo pri montaži poskrbimo, da bodo vaše zamisli postale resničnost.

Podjetje RMetal vam nudi celostno storitev, ki se začne z brezplačnim svetovanjem in aktivnim načrtovanjem, nadaljuje pa z izdelavo in končno montažo izdelka.

Strankam zagotavljamo kovinske izdelke najvišje kakovosti, ki ustrezajo najvišjim standardom. Izdelki so odporni na zunanje vremenske vplive in ne potrebujejo posebnega vzdrževanja ter tako ohranjajo lahkoten videz mnogo let.

Naše stranke so vsi, ki želijo z ograjo, nadstreškom, stopniščem ali ostalimi kovinskimi izdelki dodati piko na i prostoru, pa naj bo to dom, igrišče, šola, park, poslovna stavba ali npr. parkirišče.

Ograje_Balkoni_Stopnisca_Inox